Hallo Allemaal!

En welkom op de vernieuwde website!

 
Graag wil ik mij even aan u voorstellen.
Ik ben Jolanda Schuilenburg en heb sinds  oktober 2005 een eigen salon aan huis.

Na ruim 18 jaar ervaring te hebben opgedaan in het kappersvak leek het me leuk een nieuwe  uitdaging aan te gaan en ben een eigen thuis salon gestart. Tot op vandaag ben ik blij de stap genomen te hebben, elke dag geniet ik elke dag weer van mijn werk. D.m.v. trainigen en cursussen hou ik mij contstant op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen.  In de salon is iedereen van harte welkom!  

Vanaf een knipbeurt tot aan een complete metamorfose, alles is bespreekbaar.
Haar Trend staat immers al jaren garant voor een prima kwaliteit en kleine prijzen.
Dat bewijst maar weer eens de enome groei maar natuurlijk ook de tevreden klanten.

Mocht u ook na dit lezen ook graag eens een afspraak willen maken, dan bent u van harte welkom.

Graag tot ziens bij Haar Trend,

Jolanda Schuilenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.