Haarlijn Freeze najaar/winter 2009/2010

Haarlijn Freeze najaar/winter 2009/2010

De Gezamenlijke Nederlandse Kappers presenteren elk seizoen de nieuwste  haartrends. De haarlijn  najaar/winter 2009-2010 heeft de naam Freeze gekregen. Freeze staat voor een kapsel dat met uiterste precisie is geknipt. Daarbij verwijst Freeze naar het koudere seizoen dat voor de deur staat.

De haarlijn Freeze geeft een enorm gevarieerd beeld. Van ultrakort tot lang en van androgyn tot supervrouwelijk, Freeze heeft het allemaal. Jouw favoriete look voor dit najaar zit er dus zeker bij!

Freeze Haarlijn Najaar/Winter 2009-2010          Freeze Haarlijn Najaar/Winter 2009-2010 (2)          Freeze Haarlijn Najaar/Winter 2009-2010

Goed in model

Ondanks de grote variatie hebben de kapsels binnen deze nieuwe collectie wel degelijk een aantal belangrijke overeenkomsten. De meest duidelijke ervaar je direct na de knipbeurt: het haar is met uiterste precisie bewerkt,

zodat het meteen goed in model valt.

Vaak is de kruin als kortste punt genomen en wordt het haar langer naarmate je richting de contourlijnen gaat. Bij de mannen zijn de zij- en achterkanten vrij kort, terwijl het haar bovenop wat langer is.

Freeze 4          Freeze 5         

Rijke natuurtinten

De natuurlijke valling in je haar wordt op een subtiele manier benadrukt door een geraffineerde kleuring. Dit najaar hebben volle, rijke natuurtinten de overhand. Deze variëren van diep chocoladebruin tot beige- en mokkablond. De kleuren worden ton-sur-ton gebruikt voor een natuurlijk en vloeiend effect.

Freeze 6          Freeze 7

Stylingvariaties

Freeze laat je twee stylingvariaties zien: ‘Forward’ en ‘Rewind’.

Freeze Forward          Freeze Rewind

‘Forward’ haakt in op de trend van organische, harmonieuze vormen.

Het haar wordt veelal naar voren gestyld, waarbij de strakke lijnen van je coupe helemaal tot hun recht komen.

Desondanks geeft de look een zacht beeld. Dit wordt versterkt door het gebruik van flexibele stylingproducten met veel glans. Met ‘Forward’ ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Freeze 9     Freeze Haarlijn Najaar/Winter 2009-2010     Freeze 11     Freeze 14

Haarmode is echter ook vaak een combinatie van verleden, heden en toekomst. In ‘Rewind’, de tweede stylingvariant, vind je een aantal sterke punten terug van de haarmode uit de jaren ’70 en ’80. Dat wil zeggen: veel volume en een styling waarbij het accent wat meer naar achteren ligt.

Tel daar een flinke dosis 2010 bij op en je hebt een superactuele, nonchalante look met veel textuur. Een goed fixerend stylingproduct zorgt voor de finishing touch!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.