Move: de nieuwe haarlijn herfst – winter 2011- 2012

Move

Alles wordt persoonlijker. We laten zien wie we zijn op social media, zoeken onze unieke eigen vorm en bewegen snel. Dat zie je ook terug in het haarmodebeeld van de komende herfst en winter. Kapsels met een lekkere edgy look die draaien om volume, nonchalance en beweging. De nieuwe Haarlijn van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers heet dan ook niet voor niets Move.

Kenmerkend voor de najaars- en winterlook zijn volle golvende kapsels met langere contouren en haar dat in lagen wordt geknipt. Dit winterseizoen draait het helemaal om textuur: krullen en volume brengen het haar in beweging. De strakke steile coupe transformeert in een lekkere flow met kapsels die alle kanten op kunnen.

In beweging

Bij de nieuwste vrouwenlooks zijn de haarlengtes allemaal iets langer; de kapper haalt met de nieuwste kniptechnieken jouw natuurlijke volume naar boven. Het haar wordt volumineus opgestoken of losjes gestileerd. Daardoor creëer je een speels kapsels dat alle kanten op kan. Tools helpen een handje mee. Volume wordt mede gecreëerd door omvormingstechnieken met shapers. Pony’s zijn niet langer strak maar gekarteld en los, voor een mooie omlijsting van het gezicht. En wil je het graag anders? Door de goed geknipte basiscoupe kun je snel een glamorous uiterlijk of city look realiseren.

Volumeboost

Ook voor mannen geldt dat het allemaal losser mag: het haar wordt uit het gezicht gedragen zonder strakke kuifjes maar met het effect van handen door het haar. Letterlijk in een handomdraai gooi je alles de andere kant op. Ook de stylingproducten staan in het teken van deze trend. Producten die het haar meer volume geven en het haar ‘luchtig’ stylen.

De kleuren zijn dit seizoen iets koeler, maar vooral heel divers. Je ziet dit najaar niet alleen donkere kleuren maar ook koper- en blondtinten. En er worden verschillende kleurnuances aangebracht om ook optisch meer beweging in het haar te krijgen. Je kapper weet precies welke kleuring perfect aansluit bij jouw.

Alle tools aan dek!

Thuis zijn de verschillende stylingseffecten ook makkelijk te bereiken, de kapper reikt je graag de juiste tips, trucs en tools aan. Want vooral de tools staan dit najaar in de belangstelling. De nieuwste kapperstools zijn zacht voor het haar en geven ongelofelijke effecten. Niet eerder werden zulke mooie resultaten bereikt met shapers en stijltangen, zoals de conische krultang voor spectaculaire spiraaleffecten. Tools die je haar in beweging brengen.

Zin in die nieuwe edgy look? Move. Maak een afspraak bij de kapper en ga samen met hem of haar op zoek naar je eigen unieke vorm en volume.

     

     

     

     

     

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.