Haarlijn 2015 Lente-Zomer

Haarlijn Voorjaar | Zomer 2015 Balance

BE BALANCED!

Soepele lijnen die precies aansluiten bij de vorm van je gezicht. Met een rustig kleurverloop van donker naar licht, in gloedvolle rood- of bruintinten. En een styling die aan de buitenkant laat zien hoe je je van binnen voelt. Met de kapsels uit Balance, de Haarlijn voorjaar/zomer 2015, brengt Haar Trend je uiterlijk en innerlijk compleet in harmonie.

Balans in je leven: zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Balans tussen werk en privé. Tussen in- en ontspanning. Tussen lichaam en geest. Kapsalon Haar Trend helpt je in ieder geval met één aspect: de balans tussen uiterlijk en innerlijk. Want feit is dat je beter in je vel zit als je weet dat je er goed uitziet. En dat gaat zeker lukken na een bezoek aan Kapsalon Haar Trend. Jolanda heeft de hipste kapsels uit de nieuwe Haarlijn voorjaar/zomer 2015 namelijk al helemaal in haar vingers!

Haar en gezicht zijn één
Jij en je kapsel zijn dit voorjaar perfect in harmonie. Logisch, want met alle knip- en snijtechnieken heeft Jolanda alles in huis om jouw nieuwe haircut naadloos aan te sluiten op de vorm van je gezicht. Komend seizoen zie je lijnen die soepel in elkaar overlopen en mooi op elkaar aansluiten: er is nauwelijks sprake van disconnectie. En hoewel pony’s soms naar één kant worden gedragen, is symmetrie – de perfecte balans tussen links en rechts – dit seizoen een sleutelwoord.

Red hot!
Roodtinten zijn hot deze zomer, van zwoel dieprood tot vlammend lichtkoper. Maar ook chocoladetinten (melk én puur!) en een kleur als caramel zul je vaak tegenkomen – al dan niet in mooie matte astinten. Welke combi jij kiest, hangt helemaal af van wat past bij de kleur van jouw huid en ogen, maar uiteraard ook van wat je wilt uitdragen met jouw kapsel. Supertrendy zijn kleuringen die via een donkere tint bij de haaraanzet heel geleidelijk aan uitlopen naar een lichtere tint aan de punten: een slimme manier om je haar optisch meer volume en diepte te geven. Kapsalon Haar Trend is hiervoor the place to be: zij beheersen een speciale techniek waardoor succes gegarandeerd is.

Yin & yang
Net als ieder mens verenig jij ook een aantal uitersten. Waarom zou je die niet tot uitdrukking laten komen via je haarstyling? Het ene moment een strakke, supergladde look en het volgende moment meer textuur, krul en beweging. Twee ogenschijnlijke uitersten die elkaar echter aanvullen en samenkomen in jou. Als yin & yang. Gewoon een kwestie van de juiste balans.

 

Bron tekst en foto’s: ANKO