Haarlijn 2022 Najaar-Winter

HAARLIJN  BOOGIE – NAJAAR / WINTER 2022 – 2023


EVERYBODY GET UP AND BOOGIE!

Als er één periode is geweest waarin je je qua uiterlijk helemaal kon uitleven, dan was het wel aan het eind van de jaren 70. BOOGIE, onze Haarmodelijn voor het komende trendseizoen, is een meer dan vette knipoog naar dit tijdperk. Right on!

REVIVAL MET EIGENTIJDSE TWIST

Het einde van de seventies betekende een explosie van creativiteit op het gebied van dans, interieur, fashion en muziek. Denk maar eens aan stromingen zoals de glamrock, de synthesizerpop, de punk en natuurlijk de disco. Het is niet gek dat invloeden uit dit tijdperk zich aandienen op het moment dat na een ingehouden periode alles weer kan en mag. Maar we vertalen die natuurlijk wel helemaal naar nu…

VOLUME, VOLUME EN NOG MEER VOLUME

Denk je aan kapsels uit die tijd, dan denk je misschien vooral aan enorme haarbossen. Die zie je ook bij de trendkapsels van BOOGIE, maar we maken ze wel wat verfijnder en subtieler. Andere inspirerende jarenzeventigkenmerken die herkenbaar zijn in BOOGIE zijn de langere lengtes in de nek (‘matjes’ anno 2022) en de vele grote golven en krullen. En leuk voor de mannen: de snor maakt een comeback! Uiteraard netjes getrimd en very stylish. Yowsah, yowsah, yowsah!

OPVALLENDE ACCENTEN

Na een aantal fashionseizoenen met poederige pastels breekt weer een periode met volle rijke kleuren aan. Denk aan pure chocola, caramel en hazelnoot, maar ook aan roest en koper. Als opvallend accent brengen we daarin de brede lichtere banen aan die zo kenmerkend waren voor de jaren 70. Of we voegen van een vleug teal (groenblauw) aan jouw haartint toe, als je donker haar hebt. Dat geeft jouw look meteen meer kracht en uitstraling. De kleurproducten van nu geven naast een prachtige volle kleur overigens ook een schitterende glans, die jou dit najaar helemaal laten shinen!

MOVE, BABY, MOVE

Wat je ook doet, je haar moet natuurlijk lekker meebewegen. Daarom gebruiken we dit najaar veel flexibele producten zoals klei, texture- en zoutsprays. Die geven je haar alle benodigde volume en stevigheid, maar laten het evengoed lekker bouncen. En het leuke is: doordat je haar zo flexibel blijft, kun je het in no time restylen naar een andere look. Gewoon even je handen erin en klaar. Maak gauw een afspraak, dan laten we het je zien.

Get up and BOOGIE, tot ziens in de salon!